Θρήνος για τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που «έχασε» τον πατέρα του - Η συγκινητική ανάρτηση

Χάρης Εμμανουηλίδης26 Δεκεμβρίου 2020

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά και πολύ δυσάρεστα για τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη ο οποίος σήμερα (26/12) «έχασε» τον πατέρα του, Τάκη.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της ρουμάνικης Σέπσι, πήρε την σχετική άδεια από την ομάδα του για τις γιορτές των Χριστουγέννων για να επιστρέψει στη «μητέρα πατρίδα», όπως είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες σε ανάρτηση του στα social media. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που αποτέλεσε προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη βιώνει μία μεγάλη απώλεια, αυτή του πατέρα του.

Ο κύριος Τάκης, ή «Τάκαρος» όπως τον αποκαλούσε ο ίδιος αποτελούσε το μεγάλο στήριγμα του Παναγιώτη, καθώς ήταν αυτός που τον έπαιρνε από το χέρι για να τον πάει στους «Μπέμπηδες» και να τον δει να γίνεται μεγάλος άντρας. Όσοι τον ξέρουν κάνουν λόγο για έναν πατέρα πραγματικό πρότυπο... 

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μέσα από τα social media ανακοίνωσε το θλιβερό γεγονός γράφοντας χαρακτηριστικά, «Πατέρα, σε ευχαριστώ για όλα»Ενώ νωρίτερα είχε ενημερώσει όσους ήθελαν να πουν το τελευταίο αντίο στον «Μεγάλο Τάκαρο», όπως λέει ο ίδιος.

Το δικό του αντίο έστειλε και ο πρώην μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Τάσος Παπαδόπουλος ο οποίο χαρακτήρισε τον Τάκη Δεληγιαννίδη, «Πραγματικό άντρα και πραγματικό φίλο».

Αναλυτικότερα σημείωσε: «Θα πρέπει να πω αντίο σε έναν πραγματικό άντρα και έναν πραγματικό φίλο από τους λίγους που έχω στον χώρο του ποδοσφαίρου. Παναγιώτη, να είσαι περήφανος για τον πατέρα σου. Καλό ταξίδι Τάκαρε, θα σε θυμόμαστε για πάντα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.