Ράφα Σοάρες: «Μπορούμε να χτίσουμε ξανά ένα σερί νικών»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2024

Συνέντευξη στους Κ. Πετρωτό, Γ. Καστάνη, Γ. Ζαΐρη

Ο Ράφα Σοάρες επανήλθε στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, όπως συνηθίζει ο Λουτσέσκου στο rotation που κάνει και βοήθησε στο να επικρατήσει ο Δικέφαλος με 2-0. Ο Πορτογάλος μπακ μίλησε στο metrosport.gr για την πρόκριση και την συνέχεια της σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε: Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους “8” του Κυπέλλου που συνδυάστηκε με επιστροφή στις νικες: «Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι και μια εύκολη πρόκριση γενικότερα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Βόλος. Και στο πρώτο ματς είχαμε δυσκολίες για να κερδίσουμε, πήραμε την νίκη μόλις με 1-0 και δώσαμε μάχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο δεύτερο παιχνίδι. Φυσικά με το δεύτερο γκολ που βάλαμε «καθαρίσαμε» την πρόκριση αλλά σίγουρα δεν ηταν μια εύκολη υπόθεση για εμάς. Ήμασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πήραμε μια νίκη που μας δινει την δυνατότητα να συνεχίσουμε στο Κύπελλο».

Για το αν η νίκη επί του Βόλου είναι η αναμενόμενη αντίδραση μετά την ήττα στο “Κλ. Βικελίδης”: «Σε μια τέτοια κατάσταση, το να κερδίσεις στο αμέσως επόμενο ματς είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Ήταν καλό που είχαμε τόσο κοντά ένα ματς μετά την ήττα στο ντέρμπι και δείξαμε μια αντίδραση. Είναι μια νίκη σημαντική για εμάς που μπορεί να μας δώσει ώθηση και να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα και στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται για το πρωτάθλημα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ κλείνει την κακή παρένθεση του clasico και θα φτιάξει ένα σερί σαν αυτό που είχε πριν το αρνητικό αποτέλεσμα της Κυριακής: «Φυσικά και μπορούμε ξανά να κάνουμε ένα σερί νικών, γιατί ειμαστε μια ομάδα με ποιότητα και πολλές επιλογές. Σίγουρα το ντέρμπι με τον Άρη δεν ήταν καλό για εμάς και σε επιπεδο αποτελέσματος και σε επίπεδο εμφάνισης. Συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες να έχουν μια κακή μέρα στην δουλειά, αλλά μπορούμε από αυτή την νικη στον Βόλο να ξεκινήσουμε ένα σερί νικών, να μας δώσει μια ψυχολογία θετική η πρόκριση στο Κύπελλο και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο με νίκες εντός και εντός έδρας».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.