«Ράδιο Αρβύλα» το ταξίδι του Παναγιωτόπουλου στο Μεξικό - Παραμένει στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2021

Δεν έφυγε, τελικά, από την Θεσσαλονίκη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Πλέον, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ακόμα και να συλληφθεί μετά την εισαγγελική παρέμβαση και την παραγγελία που δόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και για άλλα ροζ βίντεο. Όπως αποδείχθηκε το ταξίδι του παρουσιαστή στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του ήταν... ράδιο αρβύλα, καθώς η κάμερα του Star εντόπισε τον πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έκανε καμία δήλωση, μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Οι αξιωματικοί της Δίωξης ξεκίνησαν «περιπολίες στο διαδίκτυο» προκειμένου να διαπιστωθεί αν σε συγκεκριμένους λογαριασμούς υπάρχουν και άλλα αναρτημένα βίντεο με θύματα νεαρές γυναίκες που τραβήχτηκαν από τον 58χρονο.

Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες. Αυτές καλείται τώρα να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ύστερα από παραγγελία που έδωσε εισαγγελέας πρωτοδικών. Είχε προηγηθεί σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Τα αδικήματα σε αυτή την περίπτωση είναι αυτόφωρα και διαρκή και συνεπώς αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει και άλλο υλικό κινδυνεύει με σύλληψη. Ωστόσο όπως λένε στο protothema.gr αρμόδιοι αξιωματικοί, η έρευνα είναι χρονοβόρα και δεν αναμένονται άμεσα αποτελέσματα. Ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή δηλώνει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: 

«Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.