Κανάκης: «Ο Καραμανλής δεν θα έπρεπε να παραιτηθεί, θα έπρεπε να συλληφθεί» - Ξέσπασε κατά δημοσιογράφων: «Δεν βρέχει, σας φτύνουν»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2023

Το Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας (6/3) ήταν διαφορετικό, όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης με ανάρτησή του και πράγματι αυτό επιβεβαιώθηκε. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο παρουσιαστής στην αρχή της εκπομπής του (η οποία μάλιστα ξεκίνησε απευθείας, χωρίς το σήμα), το Ράδιο Αρβύλα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει μέχρι και το τέλος της σεζόν με τη γνωστή του μορφή.

«Το 2008 όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν τότε που σκότωσαν τον Αλέξη και είχαμε βρεθεί σε τρομακτικά παράξενη θέση. Ήταν βέβαια άλλες εποχές, δεν είχε το διαδίκτυο στη σημερινή του μορφή και βγαίναμε σε καθημερινή βάση, ειδικά την πρώτη μέρα και δεν ξέραμε τι κάναμε, βγάζαμε το μέσα μας, ό,τι υπήρχε στο μυαλό μας».

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής έγινε ακόμη πιο επικριτικός αναφερόμενος στον παραιτηθέντα υπουργό υποδομών και μεταφορών: «Δεν θα έπρεπε απλά να παραιτηθεί. Θα έπρεπε να συλληφθεί μαζί με τους προηγούμενους και όσους κυβέρνησαν. Αυτό σκέπτεται ο απλός κόσμος. Αλλα δεν υπάρχει αυτή η πρόβλεψη από το νομικό πλαίσιο. Πρέπει να αλλάξει αυτό, πρέπει να αισθάνονται την ευθύνη οι κυβερνώντες. Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι το αυτονόητο, να υπάρχει ασφάλεια στις μετακινήσεις».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε κατά δημοσιογράφων: «Οι εκφράσεις όπως παπαγάλος που χρησιμοποιούνται ή τα συνθήματα που γράφονται στους τοίχους είναι λίγα. Όταν η δημοσιογραφία είναι υπάλληλος κομμάτων, καναλαρχών και διαφόρων άλλων συμφερόντων τότε γίνεται εχθρός της Δημοκρατίας. Μη στενοχωριέστε θα βάλουν τα τσιράκια τους, θα επιτεθούν και σε εμάς, θα επιτεθούν σε εσάς. Γιατί μπορούν να δημιουργούν μια πλασματική πραγματικότητα. Όσο κι αν λέτε ότι βρέχει ενώ σας φτύνουν, δεν βρέχει. Σας φτύνουν. Όσο κι αν αύριο έχετε 200 site, 200 μικρούς δημοσιογράφους, πέντε εφημερίδες, φιλαράκια και κολλητούς και μπορείτε να τους βάλετε όλους να γράφουν αυτό που εσείς θέλετε, σας φτύνουν».

Δείτε ολόκληρη τη σημερινή (6/3) εκπομπή!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Mynews.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.