Πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: «Και ο δεύτερος εμπλεκόμενος καθόταν στον πάγκο του Άρη»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2021

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζουμε πως το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης 21/1 και σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, οι δύο δράστες είναι οπαδοί του Άρη κι επιτέθηκαν σε τρεις άλλους του ΠΑΟΚ, με τον ένα μάλιστα (οπαδό του Άρη) να βγάζει όπλο, πυροβολώντας εν ψυχρώ. Μετά από διάστημα δέκα ημερών όπου καταζητούνταν πάντως, συνελήφθησαν τελικά το πρωί της Κυριακής (31/1) από την αστυνομία. 

 Το προηγούμενο διάστημα είχε αποκαλυφθεί ότι ο ένας εκ των δύο δραστών, δηλώνεται επίσημα στον πάγκο του Άρη στους αγώνες της -και- της φετινής Superleague. Το θέμα όμως δεν σταματάει εδώ. Η ΠΑΕ Άρης είχε σπεύσει μερικές ώρες αργότερα να διαρρεύσει ότι εκείνος που έβγαλε όπλο στο επεισόδιο, δεν είναι υπάλληλος του συλλόγου και δεν έχει σχέση με το κλαμπ. Στην εκπομπή «Total Football» του Open ωστόσο ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι και ο έτερος οπαδός που συμμετείχε στο θλιβερό περιστατικό, το οποίο μάλιστα από την αστυνομία χαρακτηρίστηκε ως «απόπειρα ανθρωποκτονίας», δηλωνόταν μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο ως μασέρ του Άρη σε αγώνες της Superleague. 

Για του λόγου το αληθές, δε, μπορεί κανείς να δει παρακάτω το φύλλο αγώνα με την επίσημη λίστα των ανθρώπων που είχαν δικαίωμα παρουσίας στον πάγκο, στο περσινό Ολυμπιακός-Άρης 4-2 στις 19 Ιανουαρίου 2020. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία λοιπόν, τα δύο ονόματα που έχουν σβηστεί για ευνόητους λόγους, είχαν δηλωθεί ως φροντιστής και μασέρ αντίστοιχα και πρόκειται για τους δύο ταυτοποιημένους δράστες από την αστυνομία. Ο δεύτερος, περί ου ο λόγος, είναι κι εκείνος που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς τους τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ. 


 Πηγή: sdna.gr
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.