Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη των οπαδών

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2021

Στη σύλληψη δύο ατόμων για την επίθεση με όπλο που είχε γίνει σε κεντρική περιοχής της Θεσσαλονίκης προχώρησε η αστυνομία. Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν είναι ηλικίας 25 και 28 ετών και πλέον θα οδηγηθούν στα αρμόδια όργανα για να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. 

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων δύο άτομα για επίθεση με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ημεδαπών Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο ημεδαπούς ηλικίας 25 και 28 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε περιστατικό κατά το οποίο έβαλαν με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 21-01-2021 (σχετικό Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας). 

Σε βάρος των προαναφερόμενων είχε σχηματισθεί σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, οπότε και συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα (31-01-2021). Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.