Πύρινη ομιλία Γκαρσία στους παίκτες: «Να… πεθάνουμε για την πρόκριση»

Γιώργος Καστάνης06 Απριλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ καλείται να σταθεί όρθιος αυτές τις δύσκολες ώρες, μετά το «κάζο» από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και πριν από τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η ομάδα καλείται να βγάλει αντίδραση, παρά τα δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα που παρουσιάζει και δεν έχουν επιλυθεί.

Τα μέλη της αποστολής βρίσκονται στην Αθήνα, η προπόνηση των παικτών έγινε χθες το πρωί σε αθλητικό κέντρο γνωστής ομάδας με την οποία ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία και η επιχείρηση ανασύνταξης, γίνεται τόσο από τον Πάμπλο Γκαρσία, όσο και από τον Ιβάν Σαββίδη, εστω και εξ΄ αποστάσεως.

Ο προπονητής του Δικεφάλου σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Metrosport επιχείρησε χθες να περάσει τα κατάλληλα μηνύματα στους παίκτες του, ζητώντας τους, να βγάλουν αυταπάρνηση και να διεκδικήσουν με πάθος την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση. Ενδεικτικά μπορούμε να μεταφέρουμε, πως ο Γκαρσία έλεγε στους παίκτες του Δικεφάλου: «Πρέπει να… πεθάνουμε στο γήπεδο για την πρόκριση». 

Ο Γκαρσία και οι συνεργάτες του, επιδόθηκαν σε αλλεπάλληλα τετ α τετ με τους παίκτες, τόσο κατά την διάρκεια της προπόνησης, όσο και στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα (σε κεντρικό σημείο της Αθήνας), καθώς σε αυτό παρέμειναν χθες όλοι οι βασικοί που είχαν αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού. Η πίεση είναι μεγάλη, ασφυτική. Όμως ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα όπου η πίεση είναι δεδομένη, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς υπάρχουν στόχοι που πρέπει, να υλοποιηθούν.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και η ΑΕΚ, αυτό είναι ξεκάθαρο μετά την βαριά ήττα που υπέστη η αντίπαλος του ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό. Όμως αυτά τα προβλήματα της ΑΕΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες και τον προπονητή του Δικεφάλου. Οφείλουν να εστιάσουν στα δικά τους προβλήματα, στην αντιμετώπισή τους, στην διόρθωση των αδυναμιών. Αυτή η σεζόν είναι δύσκολη, όμως εάν δεν υπερβάλουν όλοι, δεν μπορούν να ελπίζουν σε αντιστροφή του κλίματος που έχει διαμορφωθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.