Πυρετός για την ενίσχυση στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team16 Ιουνίου 2021

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Καστάνης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφιερώνει καθημερινά αρκετό χρόνο για τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ. Το DVD του στην Ρουμανία έχει πάρει φωτιά από την παρακολούθηση αγώνων, μαζί και παικτών που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, καθώς θέλει να έχει απόλυτη έγκριση σε κάθε κίνηση μεταγραφικού χαρακτήρα που κάνει η ΠΑΕ. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Λούκας Τέιλορ (φωτογραφία). Είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες για τον 26χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Ντνίπρο, για τον οποίο υπήρχαν προχωρημένες διαπραγματεύσεις και ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ κρατούσε σταντ μπάι για να ξεκαθαρίσουν κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών που απαιτούσαν αγορά. Αυτές δείχνουν ότι δεν προχωράνε, ο Λουτσέσκου είναι πολύ θετικός με τον Τέιλορ (έχοντας πάρει και πληροφορίες από τον πατέρα του Μιρτσέα, που τον γνωρίζει λόγω της κοινής παρουσίας τους στο ουκρανικό πρωτάθλημα) και έτσι ο ΠΑΟΚ φρόντισε μέσω του τιμ ανθρώπων του Γιώργου Σαββίδη και κυρίως της Μαρίας Γκοντσάρεβα που έχει αναλάβει την διαπραγμάτευση επί των οικονομικών να «τελειώσει» την υπόθεση. Απομένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες και, κυρίως, να ολοκληρώσει την παρουσία του στην Ντνίπρο, ο 26χρονος Βραζιλιάνος (έκανε φέτος 24 συμμετοχές και είχε δύο ασίστ) για να κλείσει και τυπικά αυτή η μεταγραφή που στην Τούμπα εκτιμούν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε λαχείο, καθώς δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή με τις περγαμηνές άλλων που έχουν έρθει στην ομάδα.

Σκληρές διαπραγματεύσεις για τους επόμενους στόχους

Πλέον, το βάρος έχει πέσε σε άλλες περιπτώσεις παικτών που ο 52χρονος τεχνικός θέλει στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Δικεφάλου είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και συντονίζει τις κινήσεις με τους ανθρώπους του σκάουτινγκ και συνολικά της ΠΑΕ για συγκεκριμένους στόχους στην μεσαία, την μεσοεπιθετική και την γραμμή κρούσης. Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές, απαιτούν πολλή δουλειά και υπομονή για να γίνεται σωστά κάθε βήμα, αφού ο ΠΑΟΚ έχει στοχεύσει σε ποιοτικούς παίκτες και θέλει να νικήσει στον ανταγωνισμό, έχοντας να διαχειριστεί και το ντεσαβαντάζ ότι δεν συμμετέχει φέτος σε μεγάλη διοργάνωση όπως το Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελεί δέλεαρ για κάθε παίκτη.

Θα λέγαμε ότι, παρότι φαινομενικά υπάρχει ηρεμία, στον ΠΑΟΚ ο μεταγραφικός πυρετός έχει χτυπήσει κόκκινο και ο Λουτσέσκου μαζί με ένα τιμ ανθρώπων αφιερώνουν πολλές ώρες κάθε μέρα πάνω σε αυτό. Ξέρουν ότι δεν χωρούν λάθη αν θέλουν να δημιουργηθεί μία ομάδα πρωταθλητισμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.