Πυρετός για άσο & ενίσχυση σε θέσεις – κλειδιά

Γιώργος Καστάνης29 Αυγούστου 2020

Βασική προτεραιότητα που έχει τεθεί στον Δικέφαλο μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Μπεσίκτας, για να διεκδικήσει η ομάδα την συμμετοχή της στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, είναι η απόκτηση ποιοτικών παικτών. Αυτός είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος στόχος.


Επικρατεί πυρετός τις τελευταίες ημέρες με τον Ολαφ Ρέμπε να βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς έχει αναλάβει το κύριο βάρος των συζητήσεων με παίκτες που μπορούν να έρθουν και να κάνουν την διαφορά. Στον άσο, κάτω από τα γκολπόστ δηλαδή, επικεντρώνεται η ενίσχυση σε πρώτη φάση. 

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Πασχαλάκη (υπάρχει ενδιαφέρον από την την Ισπανία) και έχει τέσσερις βασικές επιλογές για να καλυφθεί η θέση, εφόσον τελικά παραχωρηθεί ο έμπερος γκολκίπερ. Μία βασική λύση για τα γκολπόστ προέρχεται από την Ισπανία, μία από την Ελβετία ενώ ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούση στην Λίβερπουλ για τον Καμίλ Γκραμπάρα (παίζει στην ομάδα Νέων U23) και εξετάζει την περίπτωση του Ουκρανού Αντρέι Λούνιν (της Ρεάλ) όπως είχαμε αναφέρει χθες στη «Μ». Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση γκολκίπερ εφόσον παραχωρηθεί ένας από τους ήδη υπάρχοντες.

Και για δεξί μπάκ

Ανοιχτή όμως είναι η προοπτική για να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ στο δεξί άκρο με έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει σε όλη την πλευρά, καθώς εκεί έχουν διαμορφωθεί ορισμένα δεδομένα. Ο Ροδρίγκο θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 20 ημέρες (προφανώς θα είναι περισσότερες) μετά την θλάση δευτέρου βαθμού που υπέστη, ο Μάτος ταξίδεψε στην Βραζιλία για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Όμως είναι αλήθεια πως τον Μάτος, δεν τον υπολογίζει ο Φερέιρα για αυτή την θέση.

Τον εβαλε να παίξει αριστερό μπακ σε πρόσφατο φιλικό. Ο Μάτος πρέπει να επιστρέψει (σύμφωνα με την άδεια που πήρε) στις 4 Σεπτεμβρίου, όμως κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις που θα διαμορφωθούν. Το σημαντικό είναι πως ο Φερέιρα έδωσε εντολή για ενεργοποίηση του Λευτέρη Λύρατζη (δεν συμμετείχε στην προετοιμασία στο Πήλιο) και από χθες ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας συμμετείχε στο πρόγραμμα της πρώτης ομαδας. Εξαιτίας του γεγονότος ότι ο ΠΑΟΚ όταν αρχίσει το Πρωτάθλημα και στο επόμενο ευρωπαϊκό του παιχνίδι, θα έχει ενεργούς από δεξιά μόνο τους Λημνιό και Λύρατζη, συζητείται η απόκτηση ενός ακόμη παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.