Πυρά Κασάνο για Ριμπερί: «Έπρεπε να αποσυρθεί, όχι να υπογράψει σε ομάδα επιπέδου Serie B»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2021

Στη νεοφώτιστη Σαρλεντίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φράνκ Ριμπέρι, ο οποίος θα αγωνίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, Seria A, παρόλο που «έκλεισε» τα 38 του χρόνια.

Ο Γάλλος άσος στις δηλώσεις του ανέφερε, ότι δεν ήρθε στον σύλλογο για τα λεφτά και αν ήθελε χρήματα θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε άλλο σύλλογο.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει την μεταγραφή του Ριμπερί, προτρέποντας τον να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κασάνο:

«Ο Ριμπερί ήταν ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για παικταρά. Πραγματικά παικταράς. Έρχεσαι στη Φιορεντίνα στα 36 σου χρόνια και μετά από μια διετία σε αφήνουν ελεύθερο… Είσαι 38 ετών πλέον, σταμάτα την καριέρα σου, βάλε ένα τέλος! Αντί να βάλει τέλος, όμως, πάει και υπογράφει για ομάδα επιπέδου Serie B. Θα ήταν καλύτερα αν σταματούσε την καριέρα του με αξιοπρέπεια. Αν σταματούσε ως μεγάλος πρωταθλητής, ως μεγάλος παίκτης, γιατί έτσι τον θυμόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο παλαίμαχος άσος των Ρόμα και Ρεάλ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.