Πυρά Αμπέλ Φερέιρα για VAR: «Είναι ντροπή! Ο διαιτητής έτρωγε...ποπ κόρν»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2021

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, εξέφρασε έντονα τα παράπονα του για την διαιτησία στην ήττα της ομάδας του από την Ατλέτικο Μινέιρο με 2-1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, είχε παράπονα από την διαιτησία στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Παλμέιρας και με τρομερή ατάκα έριξε...πυρά προς τον διαιτητή του VAR.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Το VAR κάλεσε τον διαιτητή για τα δύο πέναλτι, έπρεπε να τον καλέσει για το φάουλ στον Ρον, ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Δεν είμαι διαιτητής. Είναι ντροπή το VAR να τρώει… pop corn και να μην βλέπει αυτό που είδαν όλοι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά υπήρξαν παράγοντες, οι οποίοι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Διακυβεύονται πολλά. Το πρεστίζ, χρήματα… Πρέπει να έχουμε επαγγελματική διαιτησία και όχι ερασιτεχνική. Είναι η τρίτη φορά που μας σφυρίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Δεν έχω κάτι μαζί του, αλλά ελπίζω να μην μας διαιτητεύσει ξανά. Κόντρα στη Σάο Πάολο δεν είδε το πέναλτι στον Λουίς Αντριάνο. Ούτε στο VAR και σήμερα δεν έδωσε την κόκκινη στον παίκτη που έκανε φάουλ στον Ρον. Αυτή η απόφαση επηρέασε το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.