Πύλης: «Να σκεφτούμε τι δεν έχουμε κάνει»

Metrosport Team02 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, τον Ιούλιο του 2018 παρέδωσε στην ομάδα του Πανοράματος ένα φορητό αυτόματο απινιδωτή, για την κάλυψη των σχετικών αναγκών του, κατά τους εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες του σωματείου, διαθέτοντας παράλληλα απινιδωτές και στις άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Ο σύλλογος του Πανοράματος από την πλευρά του με πρόταση του ζητούσε να θεσμοθετηθεί ώστε κάθε αδειοδοτημένο για τη λειτουργία του γήπεδο να έχει ανάλογο εξοπλισμό αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού, σε συνδυασμό με το ''FIFA 11 ΒΗΜΑΤΑ'', για την αντιμετώπιση του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου, αφού '' ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός''.

Ακόμη ο ορισμός ποδοσφαιρικών αγώνων, να γίνεται μόνον σε γήπεδα που παρέχουν αποδεδειγμένα αντικεραυνική προστασία, δεδομένων των κλιματικών συνθηκών που επικρατούν σχεδόν ολόκληρη την χρονική περίοδο διεξαγωγής αγώνων. Η ομάδα του Πανοράματος ευχαριστεί και πάλι τον δήμαρχο για την δωρεά του απινιδωτή. Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Ευάγγελος Πύλης ο οποίος πιστοποιήθηκε για την χρήση του απινιδωτή καλύπτει όλες τις ανάγκες της ανδρικής ομάδας, των τμημάτων υποδομής και ακόμη και τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο ίδιος δήλωσε: «Αν λείψω από ένα παιχνίδι θεωρώ ότι τότε θα συμβεί το κακό και για αυτό δεν χάνω παιχνίδι της ομάδας. Αυτός ήταν ο λόγος που η ανδρική ομάδα του Πανοράματος παίζει πλέον Κυριακή και όχι Σάββατο, καθώς έτσι μπορώ να μπορώ να παρακολουθώ και τα παιχνίδια της Κ15 και της Κ17. Τώρα που διακόπηκε το πρωτάθλημα ίσως είναι ευκαιρία να σκεφτούμε τι δεν έχουμε κάνει και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε». 

Από την εφημερίδα Μetrosport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.