«Ψυχρολουσία» για Μακεδονικό και «μοιρασιά» στο ντέρμπι

Αχίλλειος Έξαρχος21 Οκτωβρίου 2020

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα άγγιξε ο Μακεδονικός στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Θερμαϊκό Θέρμης, ωστόσο, για τρίτο παιχνίδι δεν κατάφερε να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 απέναντι στην ομάδα της Θέρμης σε ένα παιχνίδι με εξέλιξη – θρίλερ και διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος στα τελευταία λεπτά. 

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά πήρε το προβάδισμα στο σκορ δύο φορές στο ματς, ωστόσο, σε ισάριθμες περιπτώσεις οι «πράσινοι» της Θέρμης κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, λίγο πριν την εκπνοή.

Πιο αναλυτικά, ο Μακεδονικός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 23’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουκάνη, το οποίο κέρδισε ο Προσκυνητόπουλος, δεχόμενος αντικανονικό μαρκάρισμα εντός περιοχής. Η απάντηση της ομάδας των Δούμα – Μπούρκα, όμως, ήταν άμεση. Έξι λεπτά αργότερα ο Μπατακόιας εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας του Μακεδονικού σε εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά επανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ στις αρχές του β’ μέρους. Ο νεαρός Κορέας, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα, με ωραία κίνηση εντός περιοχής και διαγώνιο σουτ νίκησε τον Παναγιωτίδη και έκανε το 2-1. Η ομάδα της Νεάπολης στο 73’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» το ματς, όμως, ο Τουλής στάθηκε άτυχος και σημάδεψε το δοκάρι. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 90’ με τον Τρόκα με δυνατό σουτ να ισοφαρίζει και να χαρίζει τον εκτός έδρας βαθμό στην ομάδα του.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Προσκυνητόπουλος, Καραμπάς, Καστριτσέας, Τζελίδης, Γουνόπουλος, Μαυρομάτης (75’ Πολυζωίδης), Δοϊρανλής (71’ Τουλής), Τσουκάνης, Καράμπελας (60’ Χουζούρης), Κορέας (70’ Σιαγλής).

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Δούμας-Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράτζα, Τρόκας, Μπατακόιας, Μπαλικτσής (80’ Βαλαής), Χατζηιγνατιάδης (50’ Πασιαρδής), Χαραλαμπίδης (70’ Χαλκιάς), Αθανασιάδης (70’ Μουζάκι), Μπικιάρης Ν., Κράββαρης (80’ Μαλλιώτας).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.