Ψύχωση για τους ομίλους του Champions League, πήρε φωτιά το κινητό του Ρέμπε

Metrosport Team28 Αυγούστου 2020

Απόλυτος ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα στις πρόσφατες δηλώσεις του μετά την πολύ μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας. Απόλυτοι ήταν και οι παίκτες του Δικεφάλου καθώς άνοιξε για τα καλά η όρεξή τους, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δήλωσε πως θέλει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται, με τον στόχο να είναι εμφανής: Οι χρυσοφόροι όμιλοι του Champions League. Εκεί όπου δεν έχει φθάσει ποτέ ο ΠΑΟΚ. Εκεί όπου προσπάθησε άλλες έξι φορές στο παρελθόν για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφερε. Φέτος είναι η έβδομη προσπάθεια του Δικεφάλου για να φθάσει στην πηγή και να πιεί νερό. Το πρώτο βήμα έγινε. Η πρόκριση επί της Μπεσίκτας και τα οφέλη από την στάνταρ συμμετοχή στους ομίλους του Europa League έφεραν δικαιολογημένη ικανοποίηση και ευφορία. Όμως στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να σταθούν μόνο σε αυτή την πρώτη επιτυχία. Περιμένουν την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας, ευελπιστούν πως θα παίξει η ομάδα και πάλι στην Τούμπα (μετά από κλήρωση) και θέλουν ένα βολικό αντίπαλο. Πρακτικά, μέσα στον ΠΑΟΚ λένε πως η Γάνδη αποτελεί την ιδανικότερη κλήρωση, είτε παίξουν στην Τούμπα, είτε εκτός έδρας. Όμως στην κληρωτίδα θα μπουν η Μπενφίκα και η Ντιναμό Κιέβου (αναλυτικό ρεπορτάζ και για τις τρείς, μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα 6 στο σημερινό ρεπορτάζ).

Δίχως υπερβολή, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ επικρατεί ψύχωση για την συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Και αυτή η βαθιά επιθυμία, οφείλεται στο γεγονός ότι εδώ και χρόνια, η ομάδα διεκδικεί μία επιτυχία που δεν έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

Πηρε «φωτιά» το κινητό και το λαπ τοπ του Ρέμπε

Η ενίσχυση της ομάδας αποτελεί βασική προτεραιότητα σε θέσεις που έχουμε αναφέρει (γκολκίπερ, φορ, χαφ, εξτρέμ), ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από την ομάδα που θα προκαλέσουν έκπληξη. Το κινητό και το λαπ τοπ του Ολαφ Ρέμπε έχουν πάρει «φωτιά». Κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά. Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής ασχολείται με τα βασικά και τρέχοντα θέματα από το πρωί έως το βράδυ, έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την οικογένεια Σαββίδη και τους ανθρώπους της που βρίσκονται εδώ και έχει έτοιμο το πλάνο δράσης. Ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί, απλά οι κινήσεις θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και πάντα συμβατές με τα οικονομικά δεδομένα που έχουν προκαθοριστεί. Αναμένονται όμως και εκπλήξεις με αποχωρήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.