Ψυχωμένοι και παθιασμένοι για νίκη και πρόκριση!

Γιώργος Καστάνης12 Φεβρουαρίου 2020

Την πρόκριση του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου θέλει να σφραγίσει σήμερα στο ΟΑΚΑ ο παθιασμένος ΠΑΟΚ που αφήνει στην άκρη την “προίκα” του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι. Ο Δικέφαλος του Βορρά σήμερα στις 20:00 αγωνίζεται με την νοοτροπία του νικητή προσεγγίζοντας τον αγώνα ως τελικό και ξεχνώντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Γιατί μόνο έτσι θα παρουσιαστεί συγκεντρωμένος από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ώστε να σκοράρει και να βάλει ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των πρασίνων που αντιμετωπίζουν την σημερινή αναμέτρηση ως το ματς της χρονιάς. 

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως χθες στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειχναν την αποφασιστικότητα τους για τη νίκη μιλώντας με φίλους της ομάδα που ήταν εκεί. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου Κυπέλλου και ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να προσεγγίσει τον σημερινό αγώνα όπως το ματς της περασμένης εβδομάδας. Εκεί δηλαδή που ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, πήρε το καθαρό 2-0 και θα μπορούσε να είχε σκοράρει και περισσότερα γκολ. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια (όπως και στους τρεις προηγούμενους αγώνες Κυπέλλου) ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να απειλεί και από τις δυο πτέρυγες του αφού στα αριστερά θα βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης που χθες πέρασε τα σχετικά τεστ και “κλείδωσε” τη θέση του στην ενδεκάδα. 

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βαρέλα (που είχε σκοράρει στο πρώτο ματς) και ο Ινγκασον που θέλει να κερδίσει και ένα προσωπικό στοίχημα αφού στο ματς Πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ απέναντι στους πράσινους έκανε το χειρότερο παιχνίδι του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Μίσιτς μαζί με τον Μαουρίσιο θα είναι στα χαφ και μπροστά τους ο Πέλκας που θα έχει στην κορυφή τον Σφιντέρσκι και στα άκρα τους Λημνιό, Μπίσεσβαρ. Ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να κυριαρχήσουν, να μην επιτρέψουν στον Παναθηναϊκό να απειλήσει ενώ ένα πρώτο γκολ από τον ΠΑΟΚ θα κάνει ακόμη πιο εύκολη τη διαχείριση του αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.