Ψωμιάδης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστήσουμε για τον Αγροτικό Αστέρα»

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Απριλίου 2021

Ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, Χρήστος Ψωμιάδης, μίλησε στο metrosport.gr για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, το ματς με τη Νίκη Αγκαθιάς, αλλά και για τους στόχους των «σταχυοφόρων».

Πώς αισθάνεσαι που θα ξανά παίξεις αγώνα μετά από πέντε μήνες αποχής;

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που επικράτησε η λογική και θα επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Παρακολουθούσα και περίμενα με ανυπομονησία τις εξελίξεις και τελικά πέντε μήνες μετά έχουμε την δυνατότητα να επιστρέψουμε σ΄ αυτό που αγαπάμε από μικρά παιδιά».

Θεωρείς ότι θα σας επηρεάσει η αποχή και αν υπάρχει φόβος τραυματισμών;

«Θεωρώ πως η τεράστια αποχή και οι πολύ δύσκολες συνθήκες προπόνησης εν μέσω καραντίνας θα επηρεάσουν ακόμα και όσους προπονούνταν καθημερινά αυτούς τους πέντε μήνες. Σίγουρα ο κίνδυνος τραυματισμού είναι αυξημένος και βλέπουμε ακόμα και σε μεγαλύτερες κατηγορίες συχνότερους τραυματισμούς. Εγώ από την πλευρά μου ευελπιστώ η δική μας επανέναρξη να συνοδευτεί από όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να απέχει τόσο καιρό από τα γήπεδα;

«Είναι πραγματικά δύσκολο για κάθε ποδοσφαιριστή ερασιτέχνη ή επαγγελματία να απέχει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Καμία ατομική προπόνηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους αγωνιστικούς ρυθμούς. Εγώ προσωπικά έκανα καθημερινά προπονήσεις ώστε να κρατηθώ όσο το δυνατόν γινόταν σε φόρμα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Αγκαθιάς:

«Θεωρώ πως όλα ξεκινούν πλέον από το μηδέν σαν να παίζουμε ξανά την πρώτη αγωνιστική. Είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε ξανά τις υποχρεώσεις μας παίζοντας στο σπίτι μας. Θα παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για τους στόχους του Αστέρα και τους δικούς σου:

«Οφείλουμε όλοι να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και του ονόματος της ομάδας. Ο Αγροτικός Αστέρας ανήκει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστήσουμε.

Όσον αφορά τους δικούς μου στόχους, εγώ προσωπικά δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ και δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση. Στόχος μου μέσα από τα πλαίσια της ομάδας η εξέλιξη και βελτίωση μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.