«Ψήνεται» επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στον ΠΑΟΚ!

Γιώργος Καστάνης07 Μαρτίου 2020

Ο «πόλεμος» που δέχεται ο ΠΑΟΚ σε όλα τα μέτωπα, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως η δυναμική του συλλόγου είναι μεγάλη εξαιτίας και της διεκδίκησης τίτλων και διακρίσεων τα τελευταία χρόνια. Και μόνο το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους τα τρία τελευταία χρόνια (ενώ ένας ακόμη χάθηκε στις δικαστικές αίθουσες και όχι στους αγωνιστικούς χώρους), δεν μπορεί να “ξεπεραστεί” εύκολα από τους βασικούς του αντιπάλους που επιχειρούν να τον βγάλουν εκτός κάδρου.

Ο δικαστικός αγώνας θα συνεχιστεί μετά την αφαίρεση των επτά βαθμών (μία ακόμη βαριά ποινή τα τελευταία χρόνια) με στόχο την δικαίωση, είτε από την επιτροπή εφέσεων στην οποία θα προσφύγει η ΠΑΕ την Δευτέρα, είτε στην άλλη περίπτωση με την προσφυγή στο CAS. Ανεξάρτητα όμως τι θα γίνει φέτος, το ζητούμενο είναι πως θα οργανωθεί σε όλα τα μέτωπα, καλύτερα η ΠΑΕ για την επόμενη σεζόν και το μέλλον γενικότερα.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα, “ψήνεται” η επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ΠΑΕ. Ο επί σειρά ετών υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου, από το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε συγκεκριμένο ρόλο στο ΚΙΝΑΛ και είχε δυναμική στάση σε μία σειρά από θέματα που δεν είχαν αποκλειστική σχέση με τον αθλητισμό. Από τις πληροφορίες που συλλέξαμε, προκύπτει, πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ επιθυμεί την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου, σε ένα ρόλο διαφορετικό από αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει.

Στο στρατηγικό πλάνο που καταστρώνεται επί τάπητος στην Τούμπα, σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει ο Κυριάκος Κυριάκος. Οχι στον ίδιο τομέα στον οποίο ανδρώθηκε επαγγελματικά και έδειξε τα διαπιστευτήριά του, αλλά σε ένα άλλο, με στόχο να βοηθήσει τον σύλλογο με τις γνώσεις, τις σχέσεις που έχει αναπτύξει και την εμπειρία του.

Οριστικό αποτέλεσμα από τις επαφές που ήδη έχουν γίνει, δεν υπάρχει μέχρι αυτή την στιγμή, όμως το επικρατέστερο, είναι να επανέλθει στην Τούμπα ο Κυριάκος Κυριάκος. Μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε διευκρινιστεί ο νέος του ρόλος. Ασφαλώς όμως, από την στιγμή που αποτελεί επιθυμία του Σαββίδη να τον εντάξει στο “ρόστερ” των στελεχών της ΠΑΕ και ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να προσφέρει σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει επί 20 και πλέον έτη, φαίνεται πως πολύ σύντομα θα έχουμε σοβαρή εξέλιξη στο θέμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη, όλα τα ικανά στελέχη του και ο Κυριάκος Κυριάκος αποτελεί μία από αυτές τις περιπτώσεις των ανθρώπων που έχουν προσφέρει, του αναγνωρίστηκε από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου η ενεργή συμμετοχή του και πλέον για τα καλά, “ψήνεται” η επιστροφή του στην Μικράς Ασίας 1.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.