«Ψηλός, δυνατός… κίνδυνος-θάνατος ο Κρμέντσικ»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2021

Ο Βέλγος δημοσιογράφος, Λουκ Ντε Ρος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον Μίκαελ Κρμέντσικ που έρχεται να βοηθήσει την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε για τον 27χρονο Τσέχο φορ:

Για τους λόγους που η Μπριζ αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό:

«Είναι δύο πράγματα που έπαιξαν ρόλο. Ότι δεν βρήκε η Μπριζ τον παίκτη που έβλεπε να σκοράρει με τη Βικτόρια Πλζεν και τις εμφανίσεις που έκανε. Ίσως να επηρεάστηκε από τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο πριν 2 χρόνια με ρήξη συνδέσμων. Από τότε προσπάθησε να επανέλθει. Δεν έφτασε στα επίπεδα που περίμενε η Μπριζ. Ήθελε έναν γκολτζή, τον έφερε στην ομάδα, αλλά δεν φάνηκε έτοιμος σωματικά και πνευματικά και δεν πήρε αυτά που ήθελε. Είναι όμως ένας παίκτης που μπορεί να μην ταίριαξε στη Μπριζ. Είναι δυνατός, ψηλός, κίνδυνος-θάνατος στην αντίπαλη περιοχή και αξίζει την ευκαιρία, αν ταιριάξει το στυλ του στον ΠΑΟΚ».

Για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες:

«Δεν είναι επίσημη ακόμη η συμφωνία. Περιμένουν να περάσει τα ιατρικά τεστ και αναμένεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Έχω την πληροφορία πως ο Κρμέντσικ έχει ήδη έχει κάνει εξετάσεις και ο ΠΑΟΚ έχει έναν πρώτο φάκελο. Εφόσον υπάρξει συμφωνία θα γίνει ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν μπόρεσε να καλύψει έναν μισθό 45.000-55.000 το μήνα η Μπεσίκτας που ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει. Αν ικανοποιηθεί ο ΠΑΟΚ από την παρουσία του Κρμέντσικ, το θέμα της ρήτρας θα παίξει ρόλο για να τον αποκτήσει μετά τη λήξη του δανεισμού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.