«Ψυλλιασμένος» ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ για την κρίσιμη εκδίκαση

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2020

Δεν θα είναι απροετοίμαστοι οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ στη σημερινή εκδίκαση της επιτροπής εφέσεων για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας. Τα τελευταία 24ωρα και παράλληλα με την προετοιμασία που έκαναν για να επιχειρηματολογήσουν στην υπόθεση, ξέρουν πως η δικαστική αντιπαράθεση μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρηθεί.

Ο ξεκάθαρος στόχος τους, είναι να πείσουν την πενταμελή επιτροπή εφέσεων πως ο ΠΑΟΚ αδίκως κατηγορήθηκε μετά από την γνωμοδότηση της Ε.Ε.Α που μιλούσε για κυριαρχική επιρροή. Εχουν στα χέρια τους την απόφαση του CAS που τους δικαιώνει, θα ζητήσουν ούτως ή άλλως να εξεταστεί η υπόθεση στην ουσία και θα περιμένουν τα αποτελέσματα. Εχουν και το ατού, ότι η Ε.Ε.Α. ενέκρινε την μεταβίβαση των μετοχών προσφάτως, στην Ξάνθη, από το δίδυμο Πανόπουλου – Συγγελίδη στον νέο μεγαλομέτοχο.

Παρόλα αυτά, ξέρουν πως το απόγευμα δεν θα είναι εύκολο. Η επιστολή του Κούγια (προκαλεί πολλές απορίες που βγήκε ειδικά χθες), σύμφωνα με την οποία ζητά την αναβολή της εκδίκασης, λογικά δεν θα επηρεάσει την διαδικασία. Ολοι οι νομικοί του ΠΑΟΚ θα είναι στις επάλξεις, από τους Μαυρομάτη και Μπίρδα, μέχρι τον Μπαλτάκο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης στο CAS. Η τελική απόφαση της εφέσεων θα ανακοινωθεί μετα από αρκετές ημέρες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.