Ψήφος εμπιστοσύνης Σόουζα σε Σφιντέρσκι - Πρώτος σε αριθμό συμμετοχών μαζί με Σέζνι

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Ένα από τα πρόσωπα της Εθνικής Πολωνίας τον τελευταίο καιρό, όπως παραδέχονται και τα ίδια τα ΜΜΕ της χώρας, είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο φορ του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και χθες σκόραρε το έκτο του γκολ σε 16 εμφανίσεις.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο Πάουλο Σόουζα εμπιστεύτηκε τον Κάρολ Σφιντέρσκι, αρχικά καλώντας τον για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών της Πολωνίας και στην συνέχεια χρησιμοποιώντας τον σε αρκετά παιχνίδια.

Χθες μάλιστα, ο 24χρονος φορ του ΠΑΟΚ κατέγραψε την συμμετοχή του με το εθνόσημο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, γεγονός που τον έφερε στην κορυφή της λίστας των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Πολωνίας που αγωνίστηκαν στα παιχνίδια αυτά.

Ο Σφιντέρσκι, κατάφερε να αγωνιστεί σε 9 αγώνες από τους 10 που έδωσε η εθνική του ομάδα στα προκριματικά, όσους δηλαδή είχε και ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Βόιτσεχ Σέζνι.

Παρόλα αυτά, ο νεαρός επιθετικός κατέγραψε μόλις 392 αγωνιστικά λεπτά, καθώς σε αρκετούς αγώνες είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.