Ψαρράς για ΠΑΟΚ: «Μπορείς να πάρεις παίκτη από το πάνω ράφι αν δώσεις χρήματα»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2021

Ο Γιάννης Ψαρράς μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ

«Το ποδόσφαιρο είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Για τον ΠΑΟΚ, που με ενδιαφέρει, είμαστε σε στάση αναμονής» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είχε καλούς παίκτες και τις προηγούμενες σεζόν. Ήταν δύσκολα πέρσι γιατί έγινε το lockdown που έσπασε τον ρυθμό και δεν υπήρχαν ισορροπίες. 

Αν, όμως, θέλει να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα θα πρέπει να ενισχυθεί άμεσα σε αρκετές θέσεις. Οι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία θα πρέπει να είναι όλοι μαζί, γιατί αργότερα θα χρειαστούν χρόνο. Θα πρέπει να κυλήσουν πιο γρήγορα τα πράγματα. Το θέμα είναι οικονομικό. Μπορείς να πάρεις παίκτη από το πάνω ράφι αν δώσεις χρήματα. Ποιος παίκτης δεν θα θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ; Θα πρέπει να το ψάξουν λίγο παραπάνω».

Για την έλευση του Λουτσέσκου: «Είναι σημαντικό ότι ήρθε ένας προπονητής που έκανε μία τόσο μεγάλη επιτυχία. Αλλά από την άλλη δεν μου λέει κάτι, γιατί η επιτυχία από την αποτυχία είναι κοντά. Μπορεί ο κόσμος να τον βλέπει σαν ένας δικό μας άνθρωπο, όμως, αυτό με τρεις ήττες ανατρέπεται. Σαν προπονητής είναι ακριβοπληρωμένος και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά».

Κατέληξε λέγοντας: «Για τις υπόλοιπες ομάδες είναι νωρίς, όλα θα καθοριστούν από τους παίκτες που θα πάρουν. Θα είναι έκπληξη για εμένα αν μία από τις μικρομεσαίες ομάδες είναι ανταγωνιστική. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.