Ψαρράς: «Ο Ρέμπε πηδά σαν τα ποντίκια από το καράβι»

Metrosport Team08 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ψαρράς και αναφέρθηκε στο επεισόδιο του Πασχαλάκη με μερίδα κόσμου του Δικεφάλου, την παραίτηση του Ρέμπε, ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει να στηριχθεί ο Γκαρσία.

«Εγώ πιστεύω γίνονται λάθος πράγματα, σε λάθος ώρες. Το θέμα είναι για τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα. Το τι θα κάνει ο Πασχαλάκης είναι δικό του θέμα και οι συζητήσεις είναι σε λάθος χρόνο να γίνονται. Και οι σεκιούριτι οφείλουν να προστατεύουν τους παίκτες της ομάδας γιατί θα μπορούσαν να είχαν συμβεί ακόμα χειρότερα πράγματα χθες στην Τούμπα. Δουλειά του Πασχαλάκη είναι να παρακολουθεί το παιχνίδι και ανά πάσα στιγμή να είναι σε θέση να αγωνιστεί και όχι να έρχεται σε ρήξη με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. 

Στην εποχή τη δική μου πριν την κλήρωση του Πρωταθλήματος σημειώναμε με κόκκινο μαρκαδόρο ποια ματς πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος. Μπορεί να είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι σε εκείνες τις αναμετρήσεις να δώσουμε το 100% ανεξαιρέτως αν είχαμε ή όχι καλύτερη ομάδα. Για την αξιοπρέπεια του κόσμου οφείλεις να δίνεις τα πάντα στα ντέρμπι. Πρέπει να υπάρχει πάθος. Μπορεί πολλά παιδιά από τον σύλλογο να μην ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Χθες ξεκινήσαμε με έναν Έλληνα στην ενδεκάδα, τώρα που να καταλάβει ένας Ιάπωνας τι σημαίνει ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης. 

Έχουν αλλάξει οι εποχές. Μπορεί να φταίνε και κάποιοι που είναι στην ομάδα και δεν έχουν ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει. Αν ήταν γεμάτο το γήπεδο, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Παίξαμε με 1.5 παίκτη χθες στο ντέρμπι. Πρέπει να δοθεί χρόνος στον κ. Γκαρσία γιατί η ομάδα δεν είναι δικιά του και ξεκίνησε με άλλη φιλοσοφία και στόχους. Αυτό που περίμενα από τον ίδιο ήταν να είχε περάσει κάποια δικά του στοιχεία. Στο 2-0 ξύπνησε ο ΠΑΟΚ και αν είχε πέντε λεπτά ακόμα θα είχε κερδίσει. Πήρε την ομάδα ένας αμυντικός στην πλάτη του. Όταν βλέπω ένα 19χρονο παιδί να λείπει και να μην μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και την ίδια ώρα κάποιοι παίρνουν πολλά περισσότερα χρήματα και δεν κάνουν τίποτα αυτό με πικραίνει. Να επαναλάβω, ότι πρέπει να στηριχθεί ο Γκαρσία. Ο Ρέμπε πηδάει το καράβι όπως τα ποντίκια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.