Ψαρράς: «Λάθος διαχείριση του αγώνα από τον Λουτσέσκου, μαγική εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ψαρράς, και μίλησε για το 4-4 του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, τι τον ενόχλησε στην εικόνα των «ασπρόμαυρων» ενώ σχολίασε και την απουσία του κόσμου από τη Θύρα 4.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εχουν ακουστεί πολλά κατά καιρούς και κάποιοι λένε πως υπάρχουν ομάδες που υποστηρίζονται από τον ΠΑΟΚ. Το χθεσινό αποτέλεσμα δείχνει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όταν το 4-1 έγινε το 4-4 με μια ομάδα όπως ο Βόλος, σίγουρα μπορεί να σε τρελάνει. Μπορεί στα αποδυτήρια να έληξε το παιχνίδι για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήταν μαγική η εικόνα του ΠΑΟΚ περίμενα να μπει στο δεύτερο και να βάλει άλλα τόσα γκολ. Ο Βόλος μπήκε μέσα και δεν είχε να χάσει τίποτα και τα κατάφερε. Είσαι ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να γίνεται το 4-1, 4-4. Είναι θέμα σοβαρότητας. Εμένα προσωπικά με ενόχλησε. Όταν κερδίζεις 4-1, όλοι θα κουβεντιάζαμε για τον εξαιρετικό πάγκο της ομάδας. Ο προπονητής έκανε λάθος διαχείριση, από εκεί ξεκινάει το λάθος και μετά πάει στους παίκτες. Σε δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα του ο ΠΑΟΚ έχει χάσει πέντε πόντους. Μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να παίρνει το απόλυτο εντός και σε μια τετράδα αγώνων εκτός έδρας, πρέπει να παίρνει τουλάχιστον 10 βαθμούς».

Για την απουσία του κόσμου από τη Θύρα 4: «Λυπάμαι πολύ που είναι άδεια η Θύρα 4 και γενικά που υπάρχει η πανδημία και δεν γεμίζει το γήπεδο. Για μένα ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν είναι απλά 12ος παίκτης, είναι πάνω από δύο παίκτες. Δίνει φτερά στους ποδοσφαιριστές και είναι άτυχοι οι παίκτες που ζουν έτσι την Τούμπα».

Μάλιστα ο Γιάννης Ψαράς μετά το τέλος του αγώνα είχε κάνει και την παρακάτω ανάρτηση σχολιάζοντας την εξέλιξη του αγώνα.


 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.