Ψαρράς: «Γιατί να μην κάνει και ο ΠΑΟΚ ό,τι και ο Άγιαξ;»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2020

Για την επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία και τους Έλληνες παίκτες που υπάρχουν στις ελληνικές ομάδες μίλησε ο βετεράνο ποδοσφαιριστής, Γιάννης Ψαρράς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μείωση των Ελλήνων παικτών στις ελληνικές ομάδες και τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι και το καλύτερο. Θα πρέπει να έχεις ποιοτικούς παίκτες, μια σοβαρή ακαδημία για να μπορείς να είσαι αυτόνομος και να έχεις δικούς σου παίκτες. Τα τμήματα υποδομής είναι υπεύθυνα. Πιστεύω είναι δύσκολο και για τον ΠΑΟΚ καθώς είναι μια ομάδα που έχει στόχους και σε κάθε παιχνίδι που παίζει θέλει να κερδίζει. Είναι μια ομάδα που συνέχεια κάτι θέλει. Οι νεαροί που έχουν ανέβει με ικανοποιούν. Είναι δύσκολο, βέβαια. Θα πρέπει να γίνει όμως κάποια στιγμή. Για παράδειγμα ο Άγιαξ. Είναι η ακαδημία της Ευρώπης. Γιατί να μην το κάνει και ο ΠΑΟΚ;».

Για Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει μια γεφύρωση ανάμεσα σε κόσμο και ομάδα. Γέφυρα είναι ο προπονητής. Εμένα δεν μου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Φερέιρα. Ήθελα τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα μια επιθετική ομάδα και εκεί βασιζόταν. Είναι στο dna του ΠΑΟΚ η επιθετικότητα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.