Ψαρράς για τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και τον Τσιγγάρα

Metrosport Team23 Μαρτίου 2022

Για την βελτίωση του ΠΑΟΚ, τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ στο πλαίσιο του Conference League και τον Τσιγγάρα, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Γιάννης Ψαρράς.

«Κάποια στιγμή να καμαρώνουμε τα δικά μας παιδιά στην μεγάλη ομάδα. Μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε δικά μας παιδιά στην πρώτη ομάδα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει.

«Ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς από ομάδες που δεν έπρεπε στην αρχή του Πρωταθλήματος και αν τους είχε πάρει θα μπορούσε να διεκδικούσε τώρα το Πρωτάθλημα. Έχει βελτιωθεί, ο χρόνος τους έκανε σοφότερους, γίνεται καλύτερη δουλειά και το κλίμα είναι πάρα πολύ ευνοϊκό το τελευταίο διάστημα».

Για τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ:

«Δεν μου λένε κάτι τα οικονομικά δεδομένα της Μαρσέιγ. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Μπορεί η Μαρσέιγ να θεωρείται φαβορί, αλλά δεν ξέρει τι είναι ο ΠΑΟΚ και εμείς που ξέρουμε τι είναι μπορεί να κάνει την έκπληξη και την ζημιά στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία και γιατί όχι να μην πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα είναι σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου μια τέτοια πρόκριση».

Για τον Τσιγγάρα:

«Ο Τσιγγάρας έδωσε μεγάλη ώθηση στο αμυντικό κομμάτι κι αν διορθώσει περισσότερο το επιθετικό πιστεύω θα είναι από τα καλύτερα αμυντικά χαφ και θα αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και τη εθνικής ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.