Ψαρράς: «Θα ήθελα να υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ψαρράς, και μίλησε για την εικόνα του Δικεφάλου μέχρι τώρα, τις μεταγραφικές κινήσεις του αλλά και τον Ολυμπιακό που βλέπει πως είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» στη μάχη του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός με τη Ριέκα, δίκαια πέρασε στους ομίλους ο όμιλος είναι βατός και θα πρέπει να πάει όσο μπορεί πιο μακριά. Το σημαντικότερο είναι πως θα πρέπει να διεκδικήσει Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, το ζητάνε όλοι, ο κόσμος και γενικά όλη η ομάδα. ανταγωνιστικότητα θα υπάρχει μόνο με τον Ολυμπιακό, οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούν να κοντράρουν. Γίνονται διορθωτικές κινήσεις, μεγαλώνει το ρόστερ. 

Είναι σημαντικό να κάνει μια καλή αρχή για την ομάδα. Θα ήθελα να υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα, δεν πρέπει να παραπλανήσουν τα πρώτα αποτελέσματα την ενίσχυση της ομάδας. είναι πολύ σημαντικός ένας παίκτης στη θέση «10» αλλά και στις πλευρές. Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τις μεταγραφές, για να έγιναν οι μεταγραφές οι παίκτες θα πρέπει να είναι ικανοί. Δεν μπορεί να έγιναν εκεί οι μεταγραφές».

Για τον ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα να έχει τον ίδιο προπονητή, να έχει ένα κορμό. Ο προπονητής στον Ολυμπιακό είναι 4 χρόνια και έχει περάσει την δική του φιλοσοφία. Θα ήθελα περισσότερη ενίσχυση στον ΠΑΟΚ, θα παιχτεί στα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Αν πάρουμε δύο νίκες, θα μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ δεν με εμπνέει, ο Αρης μπορεί να μπει σφήνα αλλά όχι να φτάσει πολύ ψηλά. Θα βγει στην Ευρώπη αλλά μέχρι εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.