Ψάχνουν το δίκιο και τα δεδουλευμένα τους οι πρώην του Απόλλωνα

Δημήτρης Μπασμπαρέλας20 Ιανουαρίου 2020

Πρώην ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου ψάχνουν το δίκαιο τους και τα δεδουλευμένα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr αύριο το μεσημέρι (15:30), Τρίτη, υπάρχει ραντεβού μεταξύ του δικηγόρου, Πάρη Ατλαμάζογλου, με τους εκπροσώπους της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Αντώνη Βουγίδη, αλλά και του δικηγόρου, Χάρη Γρηγορίου (εκπροσωπεί τον Απόλλωνα Πόντου).

Ο Ατλαμάζογλου ενεργεί για λογαριασμό των Βεργώνη, Καπία και Κυβελίδη. Το μείζον ερώτημα το οποίο θέτει η πλευρά των τριών είναι γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη τα χρήματα τους. Αφού τα τηλεοπτικά της ΠΑΕ έχουν κατασχεθεί από τον Νοέμβριο, γιατί η Super League 2 και ο πρόεδρος της, δεν τα έχουν αποδώσει ακόμη; Αυτός είναι και ο λόγος της αυριανής συνάντησης.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση των προσφυγών

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Σήμερα, ήταν να εκδικαστούν οι προσφυγές των Νίκου Γεωργιάδη, Σαμαρά και Πουρτουλίδη, εκπροσωπούμενοι από τον Π.Σ.Α.Π. κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.
Ωστόσο, λόγω θέματος υγείας του προέδρου, ο οποίος ήταν να εξετάσει την υπόθεση, δόθηκε αναβολή. Αύριο, ο Π.Σ.Α.Π. αναμένεται να πληροφορηθεί για τη νέα ημερομηνία εκδίκασης.
Τί σημαίνει, ωστόσο, η αναβολή; Δεν υπήρχε αναπληρωτής για να εκδικάσει την υπόθεση. Οι τρεις πρώην δεν μπορούν να πάρουν ακόμη την ελευθερία τους, αφού η εκδίκαση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη! Την ίδια στιγμή, επίσης αύριο, είναι να εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο η υπόθεση της προσφυγής ενός ακόμη πρώην παίκτη του Απόλλωνα, του Νίκου Πάτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.