Ψάχνουν σκάνδαλα στον Ολυμπιακό: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020

Ρεπορτάζ: Γ. Ζαϊρης

Λίγα λεπτά αφότου ολοκληρώθηκε η εκδίκαση οι νομικοί του Ολυμπιακού τόνιζαν ότι από τον ΠΑΟΚ στην διαδικασία ισχυρίστηκαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει εταιρείες στο όνομά του. «Ακόμη και ο ΠΑΟΚ δεν είναι ιδιοκτησίας του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου», σημείωναν χαρακτηριστικά, κάτι που, βέβαια, ήταν γνωστό, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και οι κυπριακές εταιρείες BELTERRA και DIMERA, είναι στο όνομά των γιων του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου και Νίκου, και της συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα, από τον Δικέφαλο αφού ρωτήθηκαν από την ΕΕΑ για το μετοχικό κεφάλαιο του ΠΑΟΚ, είπαν το αυτονόητο, ότι, δηλαδή, η πλειοψηφία των μετοχών ανήκει στον Νίκο Σαββίδη και ένα μικρό ποσοστό στη γυναίκα του Ιβάν Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα, οι νομικοί του Δικεφάλου υπογράμμισαν ότι ο Καλπατζίδης είναι συγγενής τρίτου βαθμού με τον Ιβάν Σαββίδη (σ.σ τρίτος ξάδελφος) και αύριο θα μπορούσε να αγοράσει οποιαδήποτε ομάδα. «Δεν υπάρχει κανένα παράπτωμα» τόνιζαν.

Τέλος, η επιτροπή, μετά το φινάλε της εκδίκασης, ζήτησε να συσκεφθούν τα νομικά επιτελεία όλων των ομάδων για το εάν συμφωνούν να μεσολαβήσουν 3-4 μέρες μέχρι να κατατεθούν τα γραπτά υπομνήματα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.