Για... Μάρτιο πηγαίνει ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός!

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2022

Οπως ήταν αναμενόμενο η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος ανακοίνωσε την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό

Πλέον ο ορισμός του αγώνα είναι γρίφος αλλά και τεράστιος πονοκέφαλος αφού δεν υπάρχει κενή ημερομηνία. Για να είμαστε πιο ακριβείς: η μοναδική διαθέσιμη με βάση το πρόγραμμα των δυο ομάδων είναι η Πέμπτη 13 Ιανουαρίου αφού εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική. 

Ομως είναι προφανές πως πολύ δύσκολα να οριστεί εκείνη την ημέρα ο αγώνας αφού οι παίκτες του Παναιτωλικού είναι ήδη σε καραντίνα και οι ομαδικές προπονήσεις έχουν ανασταλεί με αποτέλεσμα μάλιστα και ο προσεχής αγώνας που έχει να δώσει η ομάδα του Αγρινίου με την Λαμία την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου είναι στον αέρα. 

Επίσης ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει στις 15 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο με τον ΟΦΗ στην Τούμπα και ο κανονισμός αναφέρει πως απαγορεύεται μια ομάδα να δώσει δυο παιχνίδια αν δεν συπληρωθούν 48 ώρες. Η μοναδική περίπτωση είναι να παίξει νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου με τον Παναιτωλικό ώστε να μπορεί να αγωνιστεί μετά από δυο μέρες στις 19:30 με τον ΟΦΗ, σενάριο όμως πολύ τραβηγμένο! 

Η μοναδική κενή ημερομηνία όπου δεν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική είναι το διάστημα 8-10 Φεβρουαρίου. Ομως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει αποκλειστεί και ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός από το Κύπελλο. Γιατί αν ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός περάσουν το εμπόδιο της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού αντίστοιχα εκείνο το διάστημα, δηλαδή στις 8 ή 9 ή 10 Φεβρουαρίου θα δώσουν τον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.