Ψάχνεται στις Β' ομάδες η Παρί: Μεγάλο ενδιαφέρον για 15χρονο στόπερ

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Οι σκάουτερ της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα νέα ταλέντα και τα «next big things» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τέτοια σημάδια φαίνεται πως εντοπίζουν και στο πρόσωπο του Λούκα Βούσκοβιτς, ενός 15χρονου κεντρικού αμυντικού που ανήκει και παίζει στη Β’ ομάδα της Χάιντουκ.

Αυτό μεταδίδει τουλάχιστον η ιστοσελίδα «slobodnadalmacija.hr», η οποία ισχυρίζεται ότι ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Κροάτες για τον ταλαντούχο στόπερ. Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Παριζιάνοι έχουν προσφέρει ήδη 4 εκατ. ευρώ στην ομάδα του, μαζί με 1 εκατ. ευρώ ως μπόνους.

Οι Παριζιάνοι φαίνεται πως πιστεύουν πολύ στο potential του μικρού, αφού ο Λούκα είναι ο μικρότερος αδερφός του πρώην άσου της Χάιντουκ, Μάριο, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή στο Αμβούργο το προηγούμενο έτος, και γιος του παλαίμαχου άσου Ντανιγέλα που είχε παίξει πολλά χρόνια στην κροατική ομάδα και μέχρι σήμερα είναι στις ακαδημίες της.

Ο Λούκα, ακολουθώντας τα βήματα του αδερφού του, παίζει ως στόπερ και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι, όταν η μπάλα βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή και ήδη έχει πετύχει έναν σημαντικό αριθμό γκολ παρότι είναι αμυντικός. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μάλιστα, σε ηλικία 15 ετών, 7 ετών και μίας ημέρας, ο Λούκα Βούσκοβιτς έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με τους «άσπρους» της Κροατίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.