Επιστροφή Σταφυλίδη: Ψάχνει τη φόρμουλα ο ΠΑΟΚ!

Κώστας Πετρωτός06 Αυγούστου 2020

 Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της «Μ» και του metrosport.gr για το πολύ θερμό φλερτ ανάμεσα στον Κώστα Σταφυλίδη και τον ΠΑΟΚ.

 Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που τίθεται ζήτημα επιστροφής του στην Τούμπα, ωστόσο, αυτή την φορά και οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι η χρονική περίοδος μοιάζει η κατάλληλη. 

Ο 27χρονος διεθνής άσος δεν βρίσκεται στο πλάνο της Χόφενχαϊμ για την νέα σεζόν, ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά (μπορεί να παίξει όλη την αριστερά πλευρά, αλλά και τρίτος στόπερ), ενώ και ο ίδιος φαίνεται ότι βλέπει με πολύ θετικό μάτι την προοπτική επαναπατρισμού του.  

Ήδη η γερμανική ομάδα έχει στείλει το μήνυμα ότι συζητά κάθε πρόταση για τον «Στάφυ» και απόδειξη είναι το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πάνω σ' αυτή την μεταγραφή. Για την ακρίβεια, ψάχνουν την καλύτερη δυνατή φόρμουλα συμφωνίας για να ντυθεί και πάλι στα «ασπρόμαυρα» ο Σταφυλίδης.  

Το σενάριο που κυκλοφορεί, αλλά δεν επιβεβαιώνεται ακόμη απόλυτα αφορά σε δανεισμό και κάλυψη από πλευράς ΠΑΟΚ ενός μεγάλο μέρους του συμβολαίου του στην Χόφενχαϊμ. Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το ερώτημα είναι πότε θα γίνει η τελική κίνηση με δεδομένο ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο πώλησης του Γιαννούλη αν έρθει πρόταση στα χρήματα που ζητά ο ΠΑΟΚ (κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.