Αρης: Ψάχνει παίκτες και συνεργάτες ο Καστρίτης

Metrosport Team02 Ιουλίου 2022

Αδειασε ολοκληρωτικά το τεχνικό τιμ του Αρη καθώς μετά τους Παραλίκα, Βαρβούνη αποχώρησε και ο Βαγγέλης Σπυρίδης γεγονός το οποίο αναγκάζει τον Γιάννη Καστρίτη να φτιάξει νέο τεχνικό επιτελείο παράλληλα με τον ελληνικό κορμό.

Η δημιουργία νέου τεχνικού επιτελείου μπαίνει σε καθεστώς προτεραιότητας για τον Γιάννη Καστρίτη ο οποίος ήδη βρίσκεται σε διαδικασία επαφών ούτως ώστε να σχηματίσει την ομάδα προπονητών με την οποία θα πορευτεί την επόμενη χρονιά. 

Αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν όλη η διαδικασία της έρευνας για τον εντοπισμό των μεταγραφικών στόχων γίνεται από τον ίδιο τον 40χρονο τεχνικό. Γι’ αυτόν τον λόγο, ενδεχομένως, οι «κίτρινοι» δείχνουν να είναι ιδιαίτερα κινητικοί στην ελληνική αγορά. Διαδοχικά δημοσιεύματα τους θέλουν να εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τους Παπαδάκη, Γκιουζέλη οι οποίοι πέρυσι αγωνίστηκαν σε Ηρακλή και Ιωνικό αντίστοιχα. 

Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται η απόκτηση Ελληνα πλέι μέικερ και τουλάχιστον ενός ψηλού δεδομένης της παρουσίας των Νετζήπογλου, Σχίζα και Σιδηροηλία. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Κώστας Παπαδάκης είναι μέσα στους παίκτες που σκέφτεται ο Καστρίτης αλλά δεν αποτελεί βασική επιλογή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη έγινε συζήτηση για την επιστροφή του Βασίλη Τολιόπουλου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.