Ψάχνει να εξοικονομήσει δύο εκατ. ευρώ με πέντε αποχωρήσεις παικτών

Κώστας Πετρωτός02 Αυγούστου 2022

Είναι επιβεβλημένες ορισμένες αποχωρήσεις παικτών για να έρθει η ισορροπία στο ρόστερ, τόσο από πλευράς αριθμού παικτών, όσο και μπάτζετ, στον ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια επικεντρώνεται σε πέντε συγκεκριμένους παίκτες που αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα θα διαπιστώσουμε ότι τα συμβόλαιά τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα. 

Εχουμε και λέμε. Πρώτος και πιο ακριβός είναι ο Λέο Ζαμπά με 650.000 ευρώ και έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου. Ο Λάζαρος Λάμπρου που επίσης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως, Ίδιο ποσό με τον Κατερινιώτη επιθετικό παίρνει και ο Τόμας Μουργκ που έχει συνεργασία με τον Δικέφαλο μέχρι το 2024. Ίδιας διάρκειας, με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, είναι και το συμβόλαιο του Λούκας Τέιλορ με τον ΠΑΟΚ. Επειδή είχε γραφτεί ένα ποσό 600.000 ευρώ ως ετήσιες απολαβές, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος αμείβεται με 300.000 τον χρόνο (όταν είχε έρθει, είχαν δοθεί και 80.000 ευρώ σε ατζέντηδες). 

 Τέλος, ο Νίκα Νινούα που κι αυτός έχει άλλα δύο χρόνα συμβολαίου, παίρνει 280.000 ευρώ ετησίως. Αν κανείς επιχειρήσει την σούμα καταλήγουμε λίγο πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.