Ψάχνει γκολ...αντίδρασης

Γιώργος Στράντζαλης23 Ιανουαρίου 2022

Οσο ο Αρης δεν σκοράρει, τόσο η πίεση στα πόδια των ποδοσφαιριστών θα αυξάνεται και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα, που ασφαλώς αυτή τη στιγμή επηρεάζει την ομάδα.

Σε τρεις αγώνες - από την αρχή του νέου έτους - οι Κιτρινόμαυροι αγνοούν την επαφή τους με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που είχε να συμβεί από πέρυσι πάλι τον μήνα Ιανουάριο. Για την ακρίβεια, δεν είχαν σκοράρει διαδοχικά κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), ΑΕΚ (0-1) και Παναθηναϊκό (0-1) και πέτυχαν δύο γκολ στον αμέσως επόμενο αγώνα τους (20/01/2021) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στον θεσμό του Κυπέλλου. 

Σήμερα, με αντίπαλο τη Λαμία, η ομάδα θέλει γκολ… αντίδρασης και μία νίκη η οποία θα λειτουργήσει προς την αποσυμπίεση του οργανισμού, καθότι το τελευταίο διάστημα οι προβληματικές εμφανίσεις του Αρη, η έλλειψη αγωνιστικής σταθερότητας και η γενικότερη εικόνα της ομάδας έχουν καλλιεργήσει ένα αρνητικό κλίμα.

 Στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία ο Αρης μπορεί να παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με αυτά κόντρα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα, αλλά και πάλι δεν μετουσίωσε τις τελικές προσπάθειες σε γκολ. Ενα ευδιάκριτο και αποδεδειγμένο πρόβλημα, το οποίο σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο… “είναι θέμα ψυχολογικής διάθεσης, ημέρας, συγκέντρωσης. 

Πρέπει να κάνεις σωστή τελική πάσα, να έχεις σωστή σκέψη και να εκτελείς σωστά”. Στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του στο σημερινό παιχνίδι Πρωταθλήματος, το οποίο έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα “must win” στην προσπάθεια του Αρη να βρεθεί και φέτος στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.