Ψάχνει εντατικά για νέο killer

Metrosport Team10 Αυγούστου 2020

Το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ συνεχίζεται με καθημερινή δουλειά παικτών και Φερέιρα στην Πορταριά, ωστόσο, με πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύει και ο Όλαφ Ρέμπε τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις σε συνεννόηση και με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι δυο τους είχαν και χθες πολλά τετ-α-τετ χθες εντός γηπέδου (ένα από τα στιγμιότυπα μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία), το ίδιο όμως συμβαίνει και στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή. Ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ειδικά μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο, έχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα που φέρνει σε πρώτο πλάνο την αναζήτηση για φορ killer: Η ομάδα παρουσιάζεται δυσκοίλια στο σκοράρισμα και θα πρέπει άμεσα να αποκτήσει έναν παίκτη στην κορυφή της επίθεσης με έφεση στο εύκολο γκολ.

Ο Ρέμπε έχει εντατικοποιήσει τις επαφές του για το συγκεκριμένο θέμα και ήδη έχει εστιάσει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά στο να αλλάξει η επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ και φυσικά με το ΟΚ και του Φερέιρα.

Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι το μικρό, ελέω FFP, μπάτζετ που μπορεί να διαθέσει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός παίκτη killer που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την επιθετική λειτουργία της ομάδας όπως συνέβαινε και με τον Πρίγιοβιτς. Το όνομα του Σέρβου αποτελεί πάντα παράδειγμα, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο που να μπορεί να στηρίξει, στην παρούσα φάση, ότι ο ΠΑΟΚ βλέπει ξανά ζεστά την περίπτωσή του.

Υπάρχουν όμως άλλα ονόματα και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» για ένα από αυτά, γνωστό στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, υπήρχε κινητικότητα τις προηγούμενες μέρες λόγω ενός σεναρίου παράλληλης πώλησης του Ίνγκασον που ποτέ δεν ενεργοποιήθηκε. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος φορ, παραμένει πάντα ψηλά στην λίστα του Ρέμπε.

Η πώληση Ακπομ αλλάζει τα δεδομένα

Φυσικά, στην αναζήτηση για έναν killer μπορεί να παίξει καταλυτικά ρόλο η πιθανή πώληση του Τσούμπα Ακπομ. Μία τέτοια εξέλιξη θα δώσει την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να διαθέσει περισσότερα χρήματα για την απόκτηση φορ και έτσι ο Ρέμπε θα μπορεί να κινηθεί για επιθετικό από το πάνω ράφι. Όπως και να ΄χει, οι επόμενες μέρες αναμένεται να έχουν εξελίξεις πάνω στο θέμα της απόκτησης φορ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.