Ψάχνει ενίσχυση στα άκρα ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team11 Απριλίου 2020

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει πάρει το «ΟΚ» και την εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη να αρχίσει τον σχεδιασμό για του ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα γνωρίζει και τους βασικούς κανόνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το ρόστερ: 

Εξορθολογισμός του μπάτζετ και μείωση του μέσου όρου ηλικίας με την έλευση παικτών με προοπτική να αξιοποιηθούν και αγωνιστικά και να έχουν και μεταπωλητική αξία.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Μ», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους στενούς συνεργάτες του για τον νέο ΠΑΟΚ και έχει ήδη καταγράψει τις πρώτες ανάγκες για το στήσιμο του ρόστερ της νέας περιόδου: 

Το πρώτο βασικό συμπέρασμα του Πορτογάλου τεχνικού είναι ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα, τόσο στην επίθεση, όσο και στις θέσεις των μπακ. Με απλά λόγια ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί τόσο για εξτρέμ (με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και έφεση στο σκοράρισμα), όσο και για φουλ μπακ.

 Μάλιστα, η ανάγκη θα γίνει ακόμη πιο έντονη αν προκύψουν σοβαρές προτάσεις πώλησης για τους Γιαννούλη και Λημνιό που είναι μεταξύ των «καυτών» ονομάτων που διαθέτει ο ΠΑΟΚ.

Ήδη έχει αρχίσει η μελέτη για παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού θα φέρει ανατροπές και είναι πιθανόν να «γεννήσει» ευκαιρίες, γι' αυτό και οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ανοιχτές κεραίες και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.