Ψάχνει ένα θαύμα η Μπάρτσα

Γιώργος Μάντζιος26 Οκτωβρίου 2022

Πολύ κοντά στο να αποχαιρετήσει πρόωρα το Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, που ψάχνει ένα θαύμα για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Από την στιγμή που μειονεκτεί σε ισοβαθμία με την Ιντερ, χρειάζεται αρχικά γκέλα των «νερατζούρι» στο εντός έδρας παιχνίδι τους με την Βικτόρια Πλζεν και έπειτα δική της νίκη επί της Μπάγερν, για να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Στο παιχνίδι της Βαρκελώνης, Αραούχο, Σέρζι Ρομπέρτο και Γκάβι είναι εκτός για την ισπανική ομάδα και Νόιρ, Σανέ, Ερναντέζ για τους Βαυαρούς. Νωρίτερα στο Ιντερ – Βικτόρια Πλζεν, η ιταλική ομάδα θα παραταθχεί χωρίς τους Μπρόζοβιτς, Λουκάκου και οι Τσέχοι χωρίς τους Κόπιτς, Κλίμεντ και Σικορά.

Βήμα – πρωτιάς θέλει η Νάπολι υποδεχόμενη την ουραγό Ρέιντζερς, με την ομάδα του Σπαλέτι να ψάχνει την 5η σερί νίκη στον όμιλο. Την ίδια ώρα ο Άγιαξ φιλοξενεί την Λίβερπουλ, με την αγγλική ομάδα να βολεύεται και με την ισοπαλία. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει τους Ντίαζ, Μάτιπ και Ζότα.

Στον Β΄όμιλο η Κλαμπ Μπριζ έχει περάσει στην επόμενη φάση, αλλά διεκδικεί και την πρωτιά στον όμιλο, ενώ η Πόρτο θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Τιμωρημένοι για τις δύο ομάδες οι Σοβά (Μπριζ) και Ζοάο Μάριο (Πόρτο) αντίστοιχα. Στο άλλο ματς του ομίλου θα «πέσουν κορμιά» ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβερκούζεν. Εκτός οι Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ και Ρεγκιλόν για τους «ροχιμπλάνκος», ενώ Παλάσιος και Αζμούν τέθηκαν εκτός από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο.

Τέλος, στον Δ΄ όμιλο τα πάντα είναι ανοιχτά. Η Τότεναμ φιλοξενεί την Σπόρτινγκ χωρίς τους επιθετικούς Ριτσάρλισον και Κουλουσέφσκι, ενώ τα «λιοντάρια» ταξίδεψαν χωρίς τους πολύτιμους Κόατες, Νέτο, Πέδρο Γκονσάλβες και Εσγκάιο. Την ίδια ώρα η Άιντραχτ υποδέχεται την Μαρσέιγ χωρίς τους Τούτα, Κνάουφ και Χασέμπε, ενώ οι Γάλλοι έχουν εκτός τους Μπαϊγί και Κολάσινατς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.