Ψαρράς: «Είχαμε κάνει τεχνητό οφσάιντ στην Μπάγερν, γεννήθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ εκείνη τη μέρα»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ψαρράς, και θυμήθηκε το ιστορικό παιχνίδι του Δικεφάλου με την Μπάγερν Μονάχου και τον ηρωικό αποκλεισμό στα πέναλτι.

Για τον ηρωικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου: «Κάποια παιχνίδια μπορεί να γράψουν ιστορία ακόμη και με αποκλεισμό. Κάθε πέναλτι που βάζαμε πανηγυρίζαμε και κάθε πέναλτι που χάναμε απογοητευόμαστε. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στα πέναλτι, είχαμε παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα, είχαμε κάνει τεχνητό οφσάιντ στην Μπάγερν. Ηταν πολύ δύσκολο να το κάνεις σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο κόντρα σε μεγάλους παίκτες, εκρηκτικούς. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς αν είχε σκοράρει στο 5ο πέναλτι ο Δαμανάκης. 

Σε εκείνο το παιχνίδι είχαμε μόνο Ελληνες, μόνο ο Φούρτουλα δεν ήταν αλλά ήταν πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Επειδή παίζαμε μόνο Ελληνες, γνωρίζαμε που παίζαμε. Οι αναμνήσεις μου ήταν πολύ έντονες από εκείνο το παιχνίδι. Τα συναισθήματα που μπορείς να έχεις γι’ αυτό το παιχνίδι, είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Πρέπει να είσαι ο καλύτερος ζωγράφος για να το ζωγραφίσεις ή να είσαι ο καλύτερος ποιητής για να το πεις. Θα χαρώ πολύ να έρθει ξανά η στιγμή να παίξει ο ΠΑΟΚ σε τέτοιο μεγάλο ματς, εκείνη την ημέρα γεννήθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.