Προύσαλης: «Φτάσαμε για πρώτη φορά στον τελικό του League Cup και αυτό λέει πολλά»

Metrosport Team20 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Προύσαλης.

Ο πασαδόρος του Φίλιππου Βέροιας, τοποθετήθηκε για την ήττα στον τελικό του League Cup από τον Φοίνικα Σύρου αλλά, τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην κοινωνία και τον αθλητισμό, καθώς και για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον τελικό του League Cup και τον Φίλιππο Βέροιας: «Φτάσαμε για πρώτη φορά σε έναν τελικό και αυτό λέει πολλά για εμάς και την προσπάθεια μας. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και πήραν τον τίτλο. Αρχίσαμε προετοιμασία, σταματήσαμε για ενάμισι μήνα και μετά ξανά από την αρχή και μετά κάθε ομάδα χτυπήθηκε από τον COVID-19 και συνολικά όλα αυτά επηρέασαν την αγωνιστική κατάσταση και την ετοιμότητα της ομάδας. Η διοργάνωση διοργανώθηκε πολύ γρήγορα και σε μία πόλη που δεν είχε αντίστοιχη εμπειρία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Στο πρωτάθλημα θεωρώ ότι δεν παίξαμε το μαξ που μπορούσαμε ενώ στο league cup παίξαμε με πάθος και τρέλα ώστε να φτάσουμε στον τίτλο. Υπάρχει καλή θέληση για να συνεχίσουμε και του χρόνου με την ομάδα και να παίξω τουλάχιστον άλλη μία χρονιά».

Αναφορικά με την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό: «Εγώ έμεινα έξι ημέρες στο νοσοκομείο και από την ομάδα μου 13 αθλητές χωρίς καταχρήσεις το πέρασαν πιο ελαφριά, και όσα ακούω για τις αντιρρήσεις είναι χαζομάρες. Εγώ πέρασα μία πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτώ και από την ημέρα που νόσησα χρειάστηκε να περάσει εκ νέου ενάμισι μήνας για να ακουμπήσω τη μπάλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.