Προβληματίζει η Μπαρτσελόνα, θυμίζει εποχές 1971

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2020

Η δεύτερη χειρότερη εκκίνηση εδώ και σχεδόν 50 χρόνια για την Μπαρτσελόνα, η οποία προβληματίζει εχθρούς και φίλους. Οι Καταλανοί μπορεί να έχουν δύο αγώνες λιγότερους αλλά βρίσκονται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δίνουν την εντύπωση ότι δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. 

Ο Κούμαν ανέλαβε τα ηνία το καλοκαίρι με την προοπτική μιας νέας αλλαγής αλλά ακόμη και στο παιχνίδι με την Αλαβές η νίκη δεν ήρθε. Η ισοπαλία απέναντι στην Αλαβές οδήγησε το σύλλογο στην ισοφάριση του χειρότερου ρεκόρ στην ιστορία του. Ποιο είναι αυτό; 

Η Μπαρτσελόαν έχει να κάνει τέτοιο ξεκίνημα από το 1971. 49 χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι Καταλανοί με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Ρίνους Μίχελς, είχαν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς σε έξι παιχνίδια. Είχαν κερδίσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας με Ατλέτικο και Μπέτις ενώ ηττήθηκαν από Εσπανιόλ, Λας Πάλμας και Σπόρτινγκ Χιχόν. 

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Μπαρτσελόνα μετρά δύο νίκες επί των Βιγιαρεάλ και Θέλτα, δύο ήττες από Ρεάλ και Χετάφε ενώ έχει πάρει ένα βαθμό από Σεβίλλη και Αλαβές. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.