Νέο πρόβλημα με Κρέσπο στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2020

Στο ιατρικό δελτίο και πάλι ο Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπάρχει μια μικρή συλλογή υγρού στην περιοχή του τραυματισμού του.

Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα προφυλαχθεί στην αναμέτρηση κόντρα στο ΝΠΣ Βόλο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί και πάλι στις προσεχείς ημέρες.

Παρακέντηση για Ζαμπά

Παρακέντηση στο γόνατο έκανε ο Λέο Ζαμπά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης καθώς είχε μαζέψει υγρό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το γόνατο του και μετέβη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να ελεγχθεί. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το γόνατο του έχει μαζέψει υγρό και χρειάστηκε να υποβληθεί παρακέντηση. Όλα πήγαν καλά και ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης του.

Να θυμίσουμε ότι ο Λέο Ζαμπά είναι εκτός δράσης από τα τέλη Οκτωβρίου καθώς είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Δράμα και είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί η ρήξη έξω μηνίσκου που υπέστη.

Αμφίβολος και ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και η συμμετοχή του στον αγώνα της Δευτέρας (27.01) θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη την Κυριακή (26.01).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.