Πρόβλημα με Κέλι στον Άρη - Φεύγει για Αμερική!

Βασίλης Βλαχόπουλος05 Φεβρουαρίου 2022

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έκανε την εμφάνιση του στον μπασκετικό Άρη και αφορά τον Τζέιμς Κέλι, ο οποίος σκοπεύει να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα.

Η διαμορφωθείσα κατάσταση με τον Αμερικανό δεν αφορά μόνο το επερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αλλά και τη γενικότερη παρουσία του παίκτη στην Ελλάδα, καθώς ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως έχει μπροστά του ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα.

Ο ίδιος όμως δεν θα ταξιδέψει μόνος του για την πατρίδα του, καθώς μαζί του τις επόμενες ώρες θα πετάξουν και τα μέλη της οικογένειας του , με τη σύζυγο του να διάγει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο Κέλι με τη σειρά του στην επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Άρη τους τόνισε την κρισιμότητα της κατάστασης και τους  λόγους που πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ, ενώ προς αποφυγήν δημιουργίας κάθε σκιάς, ζήτησε να παραμείνει ενεργό το συμβόλαιο.

Τα ερωτήματα τα οποία εγείρονται αφορούν την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα καθώς πέραν του οικογενειακού προβλήματος, υπάρχει και η εγκυμοσύνη της συζύγου του, με την  οποία αναμένεται να αναχωρήσουν τις επόμενες ώρες ενώ παραμένει θολό το τοπίο της επιστροφής του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.