Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Ουάρντα - Τα ενδεχόμενα που... πέφτουν στο τραπέζι!

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2020

«Πριν δύο μήνες είχα προτάσεις από Ολυμπιακό και Άρη, αλλά εγώ είπα, συγνώμη είμαι στον ΠΑΟΚ», δήλωνε ο Αμρ Ουάρντα στο Metropolis 95.5 το καλοκαίρι λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με τη νέα του ομάδα, επιβεβαιώνοντας τον Θεόδωρο Καρυπίδη που σε δηλώσεις του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «Αν μπορούσα να τους πάρω τον Ουάρντα, θα τον έπαιρνα. Με ενδιαφέρει να παίρνω παίκτες καλούς για τον Άρη κι ας είναι από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό».

Όπως φαίνεται, το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών έχει προχωρήσει και αυτό απόδειξη για αυτό αποτελεί η είδηση που έκανε πριν λίγα 24ωρα την εμφάνιση της και αναφέρει πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός παίζει δυνατά ως μεταγραφικός στόχος του Άρη. Πως έχουν όμως τα δεδομένα στην περίπτωση του παίκτη και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να φορέσει τη φανέλα του Άρη;

Το συμβόλαιο του Αμρ εκπνέει το καλοκαίρι και εδώ μπαίνουν οι δύο εκδοχές για το πως ο παίκτης θα γίνει εκ νέου κάτοικος Θεσσαλονίκης. Στην πρώτη περίπτωση ο Άρης θα κληθεί να καταβάλει ένα μικρό (αναλογιζόμενοι και την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη) στο ΝΠΣ Βόλο για να τον κάνει δικό του από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στην δεύτερη περίπτωση οι Θεσσαλονικείς θα «κλείσουν» τον ποδοσφαιριστή από τώρα, καθώς θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, και θα ολοκληρώσουν την μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ιανουάριος είναι κοντά...
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.