Προβάρει φανέλα βασικού ο Χουάν Ιτούρμπε 

Γιώργος Στράντζαλης23 Ιανουαρίου 2022

Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στις πρώτες σκέψεις του Άκη Μάντζιου  σχετικά με την κάλυψη της απουσίας του τιμωρημένου Ντιάνιελ Μαντσίνι. 

Ο Χουάν Ιτούρμπε έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον επηρέασε στο προηγούμενο διάστημα κι αν δεν αλλάξει κάτι στις σκέψεις του προπονητή, θα προτιμηθεί αντί του Ματέο Γκαρσία ο οποίος συνεχίζει να προβληματίζει με την αστάθεια που παρουσιάζει στο παιχνίδι του.

 Ο Μπερτόγλιο θα παραμείνει στη θέση του επιτελικού μέσου και ο Γκάμα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ αμφιβολίες υπάρχουν για την κορυφή της επίθεσης, με τον Λόπεθ να έχει αυτή τη φορά προβάδισμα αντί του Μάνου. 

Σε ότι αφορά την τετράδα στην άμυνα, αν υπάρξει μια αλλαγή αυτή θα είναι στο αριστερό άκρο με την επιστροφή του Κριστιάν Γκάνεα αντί του Λούμορ καθώς θεωρείται δεδομένη η παραμονή των Φαμπιάνο, Μπράμπετς στις θέσεις των στόπερ όπως και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Λούκας Σάσα, Τζέγκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.