Προβάδισμα ΠΑΟΚ με καθαρό 3-0 επί του Παναθηναϊκού

Metrosport Team22 Μαρτίου 2023

Φρένο στο αρνητικό σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό τη φετινή χρονιά έβαλε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης. 

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα αλλά ο Δικέφαλος με ένα σερί έκανε το 12-12. Έπειτα, οι «ασπρόμαυροι» χάρη στα «καυτά» σερβίς των Βολκίδη και Βαν ντε Ντρις πήραν το προβάδισμα και εν τέλει και το σετ.

Ο Δικέφαλος βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ αλλά με ένα  σερί πέρασαν μπροστά για το 14-13 και με ένα απίστευτο 9-0 με πρωταγωνιστή τον Βαν ντε Ντρις πήρε διαφορά εννέα πόντων (22-13) και ολοκλήρωσε με 25-16.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ πήρε μια διαφορά έξι πόντων αλλά το σερβίς του Ερνάντεζ έδωσε άλλη πνοή στον Παναθηναϊκό που μείωσε και ανάγκασε τον προπονητή του Δικεφάλου να καλέσει τάιμ άουτ. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» στην επιστροφή των ομάδων στο γήπεδο, έχασε το σερβίς και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να φτάσουν στους 24. Δυο λάθη έφεραν τους φιλοξενούμενους στο -3 και ένας άσος του Κωστόπουλου έφερε το ματς στο 22-24 αλλά ο Γιόρνα έδωσε τον τελευταίο πόντο στον Δικέφαλο που έκανε το 1-0 στη σειρά.

Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-22

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.