Προβάδισμα για Δανία και Ιταλία, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team25 Ιουνίου 2021

 Επιτέλους αρχίζουν τα δύσκολα. Νοκ άουτ αγώνες για τη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, χωρίς περιθώρια λάθους καθώς ο αποκλεισμός περιμένει στη... γωνία. Πρώτοι στη μάχη μπαίνουν η Δανία με την Ουαλία και η Ιταλία με την Αυστρία με τα φαβορί να είναι ξεκάθαρα...

 Η Δανία, που μετά το σοκαριστικό περιστατικό με τον Έρικσεν, πέραν του ότι έγινε η αγαπημένη ομάδα των περισσότερων φιλάθλων ανά την υφήλιο, βρήκε και επιπλέον κίνητρο για να πετύχει. Παίζει καλή μπάλα και απέναντι στην Ουαλία έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο 1.82

 · Stoiximan Lucky Rounds: Τροχός εκπλήξεων με σούπερ έπαθλα σε Στοίχημα ή Casino, κάθε μέρα, εντελώς δωρεάν*! 

 Η Ουαλία, όμως, είναι σκληρή ομάδα και ικανή να σκοράρει, κυρίως μέσω των στημένων φάσεων που είναι η μεγάλη δύναμή της και να μας προσφέρει τόσο το G/G στο 2.20 όσο και το over 2.50 γκολ στο 2.50. 

 Η Stoiximan σου δίνει πολλές επιλογές και σε matchcombo με τη νίκη της Δανίας σε συνδυασμό με over 2.50 γκολ να δίνει 3.40.

 Στην αναζήτηση των anytime σκόρερ μας κάνουν κλικ οι επιλογές του Μπρέθγουέιτ στο 3.75 και του Μπέιλ στο 4.15.

 · Stoiximan Cash: Νέος, αποκλειστικός τρόπος να καταθέσεις χρήματα εύκολα και γρήγορα στον Stoiximan λογαριασμό σου!

 Στο δεύτερο αγώνα η Ιταλία είναι δικαιολογημένα το απόλυτο φαβορί για τη νίκη με τον άσο στο 1.50. Η Αυστρία όμως έχει την επιθετική ικανότητα να πιέσει την άμυνα της ομάδας του Μαντσίνι και να σκοράρει με το G/G να έχει απόδοση 2.30.

 Οι επιλογές στους anytime σκόρερ είναι και σε αυτό τον αγώνα πολλές με τον Ιμόμπιλε στο 2.37 και του Ινσίνιε στο 3.35 να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω και των επιδόσεών τους στα παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

 21+  

| Παίξε Υπεύθυνα 

 | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.