Πρόβα τζενεράλε κόντρα στον Βόλο για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης03 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά την οριστική απόφαση της Λίγκας για έναρξη του νέου Πρωταθλήματος το τριήμερο 11-13/9, όπως είναι φυσιολογικό αλλάζει και ο προγραμματισμός των ομάδων. 

Στον Αρη είχαν αποφασίσει να δώσουν τουλάχιστον ακόμη ένα φιλικό μέχρι το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κοβαλίβκα (17/9), αλλά με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν το εντός έδρας κόντρα στον Βόλο, το ερχόμενο Σάββατο, θα είναι το τελευταίο.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε των Κιτρινόμαυρων ενόψει της πρεμιέρας της Super League1 αλλά και του αγώνα με τους Ουκρανούς. 

Ο Μίκαελ Ένινγκ θα έχει τη δυνατότητα να προβεί στις τελικές δοκιμές και κυρίως να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας, τόσο του συνόλου όσο και ατομικά, έτσι ώστε να γνωρίζει σε ποιους θα μπορεί να βασιστεί στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Αρη.

Στόχος του Γερμανού είναι να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής στους θεωρητικά βασικούς, εκ των οποίων κάποιοι χρειάζονται προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λόπεθ, που δεν είχε προλάβει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ περιμένει ευχάριστα… μαντάτα από τον Ματίγια. Ο Ισπανός έχει μείνει πίσω λόγω του τραυματισμού του στο Βέρμιο, ωστόσο θεωρείται πολύ σημαντικό παίκτης στο πλάνο του προπονητή για το 4-3-3 και η παρουσία του στα πρώτα ματς κρίνεται απαραίτητη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.