Πρόβα τζενεράλε και πρώτα... χιλιόμετρα για τον Μπράντον Τόμας

Metrosport Team15 Ιουλίου 2022

Ο Μπράντον Τόμας έκανε χθες τη δεύτερη προπόνηση με την ασπρόμαυρη φανέλα καθώς είχε προηγηθεί αυτή της Τετάρτης με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην το δημοσιοποιεί καθώς δεν είχε ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του. 

Με αυτές τις δυο προπονήσεις στα πόδια του ο Ισπανός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί στην Νέα Μεσημβρία στις 19:00 και χωρίς την παρουσία του κόσμου αλλά και των ΜΜΕ. 

Είναι προφανές πως για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα (περισσότερο από ένα ημίχρονο) ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δοκιμάσει την ενδεκάδα που κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει στο μυαλό του για το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης με αντίπαλο την Λέφσκι. 

Σε πρώτη φάση αυτό που ενδιαφέρει τον Λουτσέσκου είναι να βάλει στο «κλίμα» τον Τόμας ώστε να τον έχει στη διάθεση του έστω και ως αλλαγή αφού ο Γιώργος Κούτσιας είναι το φαβορί για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. 

Από τον σημερινό αγώνα εκτός του μακροχρόνια απόντα Μιχαηλίδη θα απουσιάσουν επίσης οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που απουσιάζει στην Ολλανδία και φυσικά ο Τέιλορ ενώ πιθανώς να μην αγωνιστεί ούτε ο Μουργκ καθώς χθες μέτρησε μόλις την δεύτερη του προπόνηση τη φετινή σεζόν. 

Εχοντας την εικόνα της ενδεκάδας που δοκίμασε ο Λουτσέσκου στο ματς με την Σταντάρ, σήμερα κάτω από τα δοκάρια θα είναι σίγουρα ο Κοτάρσκι με τον Λύρατζη στα δεξιά της άμυνας και τους Ινγκασον-Κάργα στο κέντρο της. 

Ο Βιεϊρίνια με τον Σοάρες «παλεύουν» για τη θέση του βασικού στα αριστερά ενώ ο Αουγκούστο με τον Σβαμπ έχουν το προβάδισμα για τις θέσεις των χαφ. Ο Ντάντας θα είναι πίσω από τον Κούτσια που θα έχει στα δεξιά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στα αριστερά τον Κουαλιάτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.