Πρόβα... Αστάνα για τον Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό

Metrosport Team14 Ιουλίου 2021

Το τελευταίο και πιο ισχυρό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν και ειδικότερα για την πρώτη επίσημη υποχρέωση του θα δώσει απόψε (14/7, 21:00, MEGA) ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν στο «Καραϊσκάκη» τον Ολυμπιακό.

Μέσα από αυτό το παιχνίδι ο Άκης Μάντζιος θα δοκιμάσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και θα δείξει σε ένα βαθμό, τις σκέψεις του ενόψει του παιχνιδιού του Καζακστάν με την Αστάνα. Ένα σημαντικό ερωτηματικό στο οποίο θα απαντήσει, είναι η επιλογή του παρτενέρ του Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας. Θα δοκιμάσει τον Τζέγκο ή θα προτιμήσει τον άπειρο Ασλανίδη;

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ντένις στην εστία και στα άκρα της άμυνας τους Σούντγκρεν και Γκάνεα. Στο κέντρο βασικοί θα είναι Σάσα και Σάκιτς, με βάση το τελευταίο φιλικό με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Μπερτόγλιο, Γκάμα και Γκαρσία στο αρχικό σχήμα. Ένα ερωτηματικό, πέραν του κέντρου της άμυνας, υπάρχει και για την κορυφή της επίθεσης αφού είτε θα αγωνιστεί ο Μάνος, είτε θα έχει ρόλο φορ ο Μαντσίνι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.