Πρώτος στόχος ο Ζούρος, εναλλακτικές Μανωλόπουλος-Μαρκόπουλος, τελειώνουν Μουρ και Ντάνιελ

Στέλιος Παρθενάκης20 Δεκεμβρίου 2020

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος ήταν φανερά ενοχλημένος χθες από την εικόνα του Ηρακλή και είναι λογικό να έκανε μακρά συζήτηση με τους συνεργάτες του. Η μονοδιάσταστη αγωνιστική παρουσία του Ηρακλή στο παρκέ έφερε τη βαριά ήττα και τόσο ο Βαγγέλης Ζιάγκος όσο και η διοίκηση θεωρούν προτιμότερο να λύσουν τη συνεργασία ίσως και κοινεί συναινέσει.

Ο Ελληνας τεχνικός λογικά θα αποτελέσει παρελθόν, για να αλλάξει και το κλίμα. Πρώτος στόχος για τον Ηρακλή είναι ο Ηλίας Ζούρος, ακολουθεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αλλά υπάρχει και ο Χάρης Μαρκόπουλος. Βέβαια, ο Ηλίας Ζούρος έχει υψηλό κασέ και θέλει πιο ειδική προσέγγιση στην παρούσα φάση. Όμως, δεν αποκλείεται τελικά να κάνει την υπέρβαση ο διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή, που πραγματικά ήταν χθες πολύ συγκινημένος και δε θέλει να στενοχωρεί τον κόσμο της ομάδας.

Φυσικά, στο αγωνιστικό κομμάτι ευθύνες έχουν και οι παίκτες, οπότε ανάλογα με τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού το πιθανότερο να αποτελέσουν παρελθόν Μουρ και Ντάνιελ, οι οποίοι δεν έχουν βοηθήσει καθόλου σχεδόν όλη τη σεζόν.

*Στο Χερτόνγκενμπος, γνωστό και ως Ντεν Μπος, θα δώσει ο Ηρακλής τους πρώτους αγώνες του για το FIBA Europe Cup. Η FIBA ανακοίνωσε τα μέρη στα οποία θα γίνουν από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου του 2021 οι τρεις πρώτες αναμετρήσεις κάθε ομίλου της διοργάνωσης, με τον "Γηραιό" να καλείται να δώσει τρία ματς σε διάστημα τεσσάρων ημερών.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.